Wednesday, February 07, 2007

Maanpuolustukseen sisäiset ulottuvuudet aluepalautusten ja Nato-jäsenyyden lisäksi: Somalit Somaliaan ja (n)eekerit Afrikkaan
Maanpuolustuskoulutukseen on mahdutettava myös suojeluskuntatyö ja Lotta-Svärd-järjestöjen perinneyhteisötyö aluepalautusten lisäksi kaikkine perinteineen sekä Lapuan laki maahamme loisimaan, ryöstelemään, varastelemaan, murhaamaan ja pahoinpitelemään tulleille raiskaaville somaleille ja (n)eekereille


Suomi suomalaisille = Miehitetyt alueet takaisin! + Natojäsenyys antamaan turvaa Suomelle Naton 5 artiklan voimin!

Maanpuolustusjärjestöt suosittelevat IKL:n kaikkia ehdokkaita ja erityisesti Natojäsenyyden ja aluepalautusten vaatijaa ja kannattajaa Seppo Lehtoa http://seppo-lehto.blogspot.com
ja Perussuomalalaisten listalta erityisesti Jussi Halla-ahoa http://www.halla-aho.com/scripta/ ja Teemu Lahtista http://teemulahtinen.blogspot.com.


Kuntavaaleissa ehdokkaanne Seppo Lehto Tampere
Suomen juutalaisseurakunnat ja valehteleva rabbi Gideon Bolotowsky http://gideon-bolotowsky.blogspot.com ja Osaketieto FSMI Oy tukevat myös miehittäjä-Ryssän ja maahamme tulleiden islamistineekerien ja somalien karkottamista alueiltamme. Kysykää lisää kyömyneniemme hapankaalilta Helsingin juutalaisseurakunnan emävalehtelija Gideon Bolotowskylta, joka väitti että saksalaiset SS-joukot olisivat tappaneet Ukrainassa juutalaisia. Tosiasia oli että tylyn monttuun kohtalonsa saivat ihan ukrainalaisilta ryöstöjensä kohteilta. Kommarijutkut olivat NKVD:n Ryssälän Sovjet-aatelia, jotka takavarikoivat omaisuudet ja talot ukrainalaisilta kun ensin olivat päässeet valtaan jutkukommari Trotskin puna-armeijan hyökättyä Ukrainaan ja vietyä ukrainalaisten itsenäisyyden 1924.

Joten kysymme uskotteko että tälläinen valehteleva juutalainen Gideon Bolotowsky antaa teille parasta mahdollista osaketietoutta? Onkohan edes esinahkansa leikattu tosin ulkonäkönsä on perinteinen juutalainen? Onneksi kaikki juutalaiset eivät valehtele kuten tämä hölmöille sijoituneuvoja jakava Gideon Bolotowsky

Sukunimi:
Bolotowsky
Etunimi:
Gideon
Kokonimi:
Gideon Bolotowsky
Sähköposti:
Gideon.Bolotowsky@OsakeTieto.com
Yhtiö:
Osaketieto FSMI oy
Titteli:
Toimitusjohtaja
Puhelin:
+358 (0)9 6811 9910
Home Phone:
Kännykkä:
+358 (0)500 488 611
Fax:
Osoite:
Henry Fordin katu 5 K
Kaupunki:
Helsinki
-----------------
http://maanpuolustuskoulutus.blogspot.fi/
--------------

1 comment:

Järjestyksenvalvoja - tiukka ja asiallinen said...

Tamperelainen historioitsija ja aluepalauttaja Seppo Lehto kysyy:

Järjestystä Suomenmaahan suojeluskuntain kautta vai ottamalla mallia Sveitsistä ja Japanista?

-
HS:ssa

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Rasismikeskustelu+leimahti+Sveitsiss%C3%A4+vaalien+alla/1135230154164

Rasismikeskustelu leimahti Sveitsissä vaalien alla

Julkaistu:
HS:ssa 8.9.2007 klo 19:55

Tellervo Yrjämä-Rantinoja

helsingin sanomat

Valkoiset lampaat antavat kenkää mustalle lampaalle Sveitsin suurimman puolueen vaalimainoksessa. Vaalijulisteen rasistisesta ja ulkomaalaisvihamielisestä sävystä on noussut häly lokakuussa pidettävien parlamenttivaalien alla.

Maahanmuuttajien järjestöt ja vasemmistopuolueet syyttävät Sveitsin kansanpuoluetta rasismista. Juutalaisjärjestöjen mukaan julisteessa on häivähdys natsipropagandaa. YK:n rasisminvastainen raportoija on vaatinut Sveitsin hallitukselta selitystä vaalikampanjasta.

Kansanpuolue ajaa vaalikampanjassaan Sveitsiin lakia, joka antaisi viranomaisille valtuudet karkottaa maahanmuuttajien perheet, jos joku perheenjäsenistä tuomitaan väkivalta- tai huumerikoksesta tai sosiaalietujen väärinkäytöstä. Puolueen mukaan ulkomaalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin sveitsiläiset, mikä sen mielestä oikeuttaisi karkotukset.

Kansanpuolue yrittää ajaa ehdotuksensa läpi kansanäänestyksessä ja kerää parhaillaan sadantuhannen nimen listaa, joka vaaditaan äänestyksen järjestämiseen.

"Kansanpuolueen hyökkäävä propaganda huolestuttaa monia sveitsiläisiä", sanoi Sveitsin politiikkaan perehtynyt professori Hans Hirter Bernin yliopistosta haastattelussa.

Puolue pyrkii hänen mukaansa šokeeraamaan mainoksillaan, mutta ei ole avoimen rasistinen. Jos mainoksessa käytettäisiin lampaiden sijasta ihmisiä, puolue joutuisi tuomiolle Sveitsin rasisminvastaisten lakien rikkomisesta.

Kansanpuolueen suoraviivainen kampanjointi vetoaa suureen osaan sveitsiläisistä. Mielipidetiedustelut ennustavat, että se pysyy suurimpana puolueena lokakuun vaaleissa.

Kansanpuolueen suosio nojaa suurelta osin puolueen voimahahmon Christoph Blocherin karismaan. Monet ihailevat köyhistä oloista miljonääriksi noussutta ison kansainvälisen EMS-kemiantehtaan johtajaa, joka puhuu yhä kuin maajussi.

Protestiäänien lisäksi puolue saa tukea työläisiltä, pienyrittäjiltä ja viljelijöiltä. Liike-elämäkään ei puoluetta vierasta, sillä se haluaa laskea veroja ja säilyttää Sveitsin tiukan pankkisalaisuuden.