Wednesday, May 11, 2022

Iso-Britannia on antanut turvatakuut Ruotsin lisäksi Suomelle, kerrotaan Britannian valtion julkaisemassa lausunnossa 11.5.2022


Suomi suomalaisille = Miehitetyt alueet takaisin!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008808944.html Katso lisää is-linkistä yllä.
#Finland to #Nato #Russian #parasite state out of our territories #Ukraine #Finland #Germany etc 

Miehittäjä-Ryssän lipun poljentaa Ukrainassa 15.3.2022

Iso-Britannia on antanut turvatakuut Ruotsin lisäksi Suomelle, kerrotaan Britannian valtion julkaisemassa lausunnossa. 11.5.2022 pääministeri Boris Johnson allekirjoitti keskinäiset turvallisuustakuut pääministeri Magdalena Anderssonin kanssa Ruotsissa ja illasta saapui Suomeen allekirjoittamaan vastaavanlaisen turvallisuusjulistuksen presidentti Sauli Niinistön kanssa

Britannian, Ruotsin ja silvotun tynkä-Suomen sopimusten myötä Ruotsi ja Suomi jakavat Britannian kanssa keskinäiset turvallisuustakuut perinteisten, hybridi- ja kyberuhkien torjumiseksi.

Turvallisuusjulistusten myötä puolustus- ja turvallisuusyhteistyö muuttuu asteittain, mukaan lukien uusien tiedustelutietojen jakaminen ja yhteiset sotilasoperaatiot. Katsokaa lisää twitteristä, siellä kommentointikin vapaampaa kuin ns paperimedias sivustoilla.

-------------------------------------------

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa kokonainen Suomi ilman miehittäjä-Ryssän joukkoja alueillamme!

Herran siunausta Viinikan hakaristikirkon portailta kansalle joka on herännyt syvästä miehittäjä-Ryssän perseennuolustaan, kun alkoi omakin porstua kolisemaan Ryssän disinfosta ja Ukrainaan kohdistetuista sotarikoksista.


#SeppoLehto aluepalauttaja historioitsija eduskuntavaaliehdokas valkoisemman tulevaisuuden asialla Natomaa Suomessa.

-------------
Ryssän tavoittelemat Ukrainan kaasu- ja öljykentät


------
Ryssä tapattaa vähemmistöjä Ukrainaa vastaan 5.5.2022


--------------------

No comments: